Afegir a favorits

LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

CARLES I FONT, JAUME

IVA inclòs

Descripció
Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sens e preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a l a cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mèt odes de conservació.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2022
240 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788490342428
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES